Gratis training

Hoe kijkt Christus naar jou?

christelijke coach christelijke identiteit minderwaardigheidsgevoelens negatief zelfbeeld pastorale counseling Sep 11, 2024

Wie denk jij dat je bent?
Best wel een intimiderende vraag toch, als deze jou wordt gesteld? En de manier waarop het wordt gevraagd, geeft je soms zo’n naar onderbuikgevoel.
Anderen kunnen die vraag aan jou stellen, maar misschien stel je die vraag ook aan jezelf, ‘ wie ben ik’. Je voelt je onzeker, je hebt dromen, maar je denkt, wat zullen mensen wel niet van mij denken?

Mijn grootste struggle

Maar ik zal je eerlijk zeggen dat dit één van mijn grootste 'struggles' was. Ook toen ik christen was. Ik wandelde al jaren met de Heer en toch was dit één van mijn grootste pijnpunten.
Ik schaamde me. Ik dacht dat ik één van de weinigen was, die hiermee rondliep. Nu weet ik dat ik jarenlang geloofd heb in een leugen die mij klein hield.

De leugen dat ik van weinig betekenis ben, niet waardevol.

Van de buitenkant was het niet te zien hoor. I was good looking, still good looking, nee serieus….. de buitenkant zegt gewoon niet zoveel. Voor de ogen van mensen had ik het voor elkaar, gelukkig getrouwd, kinderen, hoog opgeleid, goede baan, en toch…. toch wist ik niet wie ik was.

Hoe is dat toch mogelijk? In mijn geval kon ik mijn verleden moeilijk loslaten en de gedachten die mij teisterde. Ik hield daar meer aan vast, dan aan de waarheid wat Gods Woord over mij zegt. En ik heb én mijn verleden moeten loslaten én mij vasthouden aan de waarheid wie God zegt dat ik ben.

Hoe zit dat met jou?


Daarom zegt God, de mens ziet de buitenkant, maar God ziet het hart.

Misschien ben jij wel degene die er ook mee rondloopt. Dan wil ik jou zeggen, blijf er niet mee rondlopen. Alsjeblieft, dit is niet wat God voor jou heeft. Jezus is niet de hele lijdensweg gegaan om je gebroken te laten. Hij wilt herstel brengen in jouw leven.

Als jij eens wist hoe Christus naar jou kijkt….

Ik wil dat je weet dat voordat je in de moederschoot was, dat God al wist wie je zou zijn, Hij noemt jou zijn meesterwerk!
Ik wil dat je weet dat je jezelf mag aanvaarden omdat God jou aanvaard, je bent geliefd;
Ik wil dat je weet dat God meer geïnteresseerd is in jouw binnenkant dan je buitenkant;
Ik wil dat je weet dat je niet onzeker hoeft te zijn en bang wat andere mensen van jou denken, omdat God goede gedachten over jou heeft!
Ik wil dat je weet dat God jou gaven en talenten heeft gegeven en dat jij Hem daarmee mag eren;
Ik wil dat je weet dat het tijd is om te vergeven en los te laten zodat je in vrijheid kan leven;
Ik wil dat je weet dat je een nieuwe schepping bent en een nieuw hart hebt gekregen, je verleden hoeft jou niet te definiëren;
Ik wil dat je weet dat het tijd is om dingen die je relatie met God verhinderen, aflegt;
Ik wil dat je weet dat je je hart moet beschermen, omdat uit je hart alles vloeit;
Ik wil dat je weet dat Gods Woord dé waarheid is voor je leven;
Ik wil dat je weet dat gebed en het lezen van het Woord van uiterst belang zijn als je echt wilt weten wie je bent;
Ik wil dat je dit weet, zodat je niet meer in pijn, frustratie, wanhoop en verdriet hoeft rond te lopen. Maar dat je gaat staan in je identiteit in Christus. Als je weet wie je bent en in de autoriteit gaat wandelen die je hebt gekregen als kind van God……that will change the whole game!!! Echt waar….

 

Dit zegt Graziella:
“Ik worstelde met angsten en veel negatieve gedachten over mezelf. Ik was explosief in mijn reactie naar familie toe en had veel moeite met het uiten van mijn emoties. Ook worstelde ik met het “pleasen” van mensen. Ik kan nu mijn gevoelens beter uiten. Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat steeds beter. Ik reageer niet meer op dezelfde manier op een trigger zoals hiervoor. Doe ik dat wel, dan kan ik daar nu met een open en eerlijke houding, op terug komen. Ik ben minder gevoelig voor de mening van anderen over mij als persoon”.

Wil je haar verhaal verder lezen, klik hier 


Wie denk je wel dat je bent……. je bent een dochter van de Allerhoogste God, geliefd, aanvaard, geheiligd, gekozen, jij bent deel van Zijn bruid……

Loop jij vast in je denken, lukt het jou niet om bepaalde patronen te doorbreken? Blijf daar dan niet mee lopen. Boek een gratis coachingsessie en zet de eerste stap richting jouw vrijheid!

Boek dan een gratis coachingsgesprek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.