Gratis training

'Ik gun elke vrouw dit coachingtraject', zei ze

christelijke coach coachingtraject Sep 11, 2024
zwarte therapeut, christelijke counseling, zwarte coach

Ik kan mij nog herinneren toen we voor het eerst een huis met een tuin kregen, dat was in 2010. Ik was zo ontzettend blij. Eindelijk een tuin en ik kon lekker aan de slag met tuinieren. Wat een feest. Maar de tuin moest nog aangelegd worden. Dus zocht ik op internet rond en vond een tuinman. Hij vertelde mij in geuren en kleuren wat hij zou doen en was de duurste niet, dus ik dacht DOEN!

Ik was een amateur

Nou vrouw ik kan je vertellen, we waren beiden amateurs. Ik erkende het, hij alleen nog niet 😊. Maar ja, wat had ik kunnen verwachten van het bedrag wat ik geïnvesteerd had, volgens mijn nog geen 500 euro. Nou inmiddels weet ik dat als je een tuin, mooi, goed en duurzaam wilt aanleggen dat je over hele andere bedragen praat.

Anyway, dit was een flutinvestering en zo heb ik er meer hoor. Zal ik je vertellen over hoeveel keukens ik heb gehad 😊oh nee laat maar, uiteindelijk heb ik gewoon geleerd dat goedkoop duurkoop is. Niet altijd, maar het spreekwoord is niet voor niks ontstaan toch.

Het nut van mijn dienst

Enfin, ik wil vandaag je iets vertellen over het nut van mijn dienst. Ja, ik ga mijn eigen koopwaar een beetje aanprijzen. Ben niet voor niks ondernemer toch?

Het is inderdaad een investering. En toch zijn er genoeg vrouwen die ervoor kiezen om het toch te doen. Waarom? Omdat het ze te veel kost om het niet te doen. Die pijn is gewoon te groot. Jaar in jaar uit, heb je misschien hier en daar wat gedaan, maar heeft het je nog niet opgeleverd wat je graag zou willen.

Ik ga niemands werk afzeiken, zou ik niet durven en wie ben ik.

Wat ik wel vaak zie, is dat de wortel van de problematiek niet wordt aangepakt. Hierdoor blijf je in rondjes draaien. ‘The same old song’, je lijkt op een grammofoonplaat’, die op 'repeat' staat. En voor de wat jongere onder mij, je draait de hele dag één Spotify song. Word je er niet moe van?

Dit is waar ik Malissa mee heb geholpen:

Wat een waardevolle tijd heb ik gehad met Naomi! Zo ontzettend dankbaar voor wat God door haar (en) met mij heeft gedaan!

 Ik kan me nog goed herinneren dat ik Naomi begin 2021 een hopeloos mailtje stuurde. We hadden al even kennisgemaakt, maar vanwege drukte besloot ik nog even te wachten met de start van het Total Balance traject. In het mailtje uitte ik hoe zat ik het was om mezelf in de weg te zitten, me niet vrij te voelen om mezelf te zijn. Die nare ‘Imposter Syndrome’. Ik kon niet wachten om met het traject te starten.

Door Naomi’s coaching heb ik dingen uit het verleden kunnen verwerken, is mijn relatie met God en daardoor ook met mezelf versterkt. Ik weet nu niet alleen rationeel dat God van mij houdt en dat hij een speciaal en uniek plan voor mijn leven heeft, maar het is ook veel meer een weten in mijn hart. En hoewel het proces van oude gewoonten omzetten naar nieuwe gewoonten nog gaande is, en waarschijnlijk nog even zal duren, heb ik vertrouwen dat Hij alles zal laten meewerken voor hen die van Hem houden.

Ik ben vastberaden en hoopvol.

Naomi in een paar woorden, althans zoals ik haar heb leren kennen: Een vrouw die dicht bij God leeft, betrokken en begaan met haar coachee, die liefdevol en direct communiceert, alert is en je ook alert houdt. Kortom: een prachtvrouw van binnen en ook nog eens van buiten!

Niet alleen het TotalBalance traject maar zeker ook Naomi als coach zijn echte aanraders. Ik gun elke vrouw dit coachingstraject! Dank je wel Naomi! God’s rijkste zegen voor jou en je gezin!

Wat ga jij nu doen?

Jij verschilt niet zo heel veel van Malissa, misschien denk je van wel.

Maar uiteindelijk zijn er misschien accentverschillen, maar je leest deze blog niet omdat je niks te doen hebt.

  • Je wilt vooruit in je leven
  • Je wilt in die vrijheid wandelen en niet meer vastzitten aan het verleden.
  • Je wilt leven vanuit rust en vertrouwen.

Wil je een voorproefje hebben, boek een gratis coachingsessie. Het kost je niks, ja tijd! Maar dan weet je ook meteen wat ik voor je kan betekenen.

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.