Gratis training

Je mag zelf bepalen wat je denkt

christelijke coach negatieve gedachten ontdek wie je bent in christus pastorale counseling Sep 11, 2024

Heb jij dat ook?

Je probeert wel positief te denken, maar toch gaan die negatieve gedachten door je hoofd. ‘Het gaat je toch niet lukken’, ‘jij bent niks waard’😥. Diep van binnen wil je ertegen strijden, maar soms lukt het je gewoon niet en heb je er de kracht niet voor. Je wordt er verdrietig van. Nou, je bent zeker niet de enige die worstelt met negatieve gedachten.
En weet je, het valt mij op dat je vaak hoort ‘je moet er gewoon meer voor bidden’, ‘je moet het binden en bestraffen’, ‘je moet positief belijden’ je moet, je moet, je moet, vind je dat niet allemaal zeer vermoeiend?

En ik zeg niet dat het allemaal niet klopt hoor. Begrijp mij niet verkeerd.
Jarenlang heb ik ook geworsteld met negatieve gedachten. En weet je, eigenlijk wil ik de term negatieve gedachten vervangen door een ander woord, namelijk leugens.
Want ik geloofde die leugens over mijzelf😩.

Dat ik waardeloos was, niet geliefd, dom was. Dat was de boodschap die ik was gaan geloven door de omstandigheden waarin ik opgroeide. Dit waren zeker niet de enige boodschappen die ik meekreeg, want ik heb óók positieve woorden meegekregen. Maar ik liet de negatieve woorden, de positieve woorden overschaduwen.

Misschien twijfel je aan die gedachten die je hebt, maar aan de andere kant, is het zo’n deel van jezelf geworden, dat je het ook niet makkelijk kunt loslaten. Want je bent gaan geloven wat je denkt en je voelt het ook zo. En als het niet waar is, waarom voel je het dan wel zo? Hoe jij je voelt wordt aangestuurd door hoe je denkt. Een gedachte roept een bepaald gevoel op. En zoals jij je voelt zul jij je ook gaan gedragen. En uiteraard heeft dat ook consequenties.

Maar, ik heb ontzettend goed nieuws voor jou!

Ik geloof die leugens niet meer én ik weet wat Gods waarheid over mij zegt. Dat geeft mij zoveel rust en blijdschap. En dit is niet alleen maar weggelegd voor mij, maar ook voor jou! Het is ontzettend waardevol als je ontdekt wie God zegt dat je bent. En dat je vanuit die waarheid gaat leven.

Tijdens de webinar op donderdag 21 april om 20 uur ga ik jou vertellen hoe jij ervan kan vrijkomen, mits je het toepast. En dit is geen ‘3 stappen naar nooit meer negatieve gedachten’ plan. Maar ik geef je inzichten en handvatten mee, die je meteen kunt toepassen. Deze geef ik ook aan mijn coachees en het werkt!

Lees de transformatie die een coachee van mij heeft meegemaakt🎉🎉🎉

”….. Ik had stappen gemaakt waarvan ik dacht dat ik door mijn mentale toestand niet ‘possible’ was om die te maken. Maar integendeel, ‘true God everything is possible’, in een periode van 3 à 4 weken tijd verdwenen alle nare gedachtes waar ik dagelijks mee in gevecht was als sneeuw voor de zon doordat Naomi Gods woord toepaste en bad. Sindsdien gaat het een stuk beter met mij. Ik kan weer lekker klussen (lees op mijn tijd rust nemen).
Ik heb geleerd ( I’m still in progress) om mijn grenzen aan te geven. Ik heb geleerd om niet voor anderen te denken, hoe zij over mij denken. Ik durfde ‘nee’ te zeggen en dat was iets wat ik nooit durfde…….”

Lees het volledige verhaal van haar hier

Verlang jij ernaar om te kunnen gaan met die negatieve gedachten?
Verlang jij ernaar om je niet te laten leiden door die gedachten?
Meld je aan voor de webinar ‘ontdek wie je bent in Christus en je zult stappen in de vrijheid die God voor jou heeft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.