Gratis training

Voel jij je geliefd?

christelijke coach christelijke identiteit geliefd gods liefde negatief zelfbeeld pastorale counseling Sep 11, 2024

Als je iets voor de 100ste keer tegen je kinderen moet zeggen…😓

Als je je man hebt gevraagd om iets te doen, maar na 365 dagen is het nog niet gebeurd (ik lach als een boer met kiespijn)….😣

Of als een vriendin niks van zich laat horen, terwijl je dacht dat je ‘close’ was, dan kan de gedachte in je opkomen dat je niet geliefd bent.

Je kunt je hierdoor best eenzaam voelen. Dat is niet zo gek, want je hebt als mens andere mensen om je heen nodig. God heeft ons gemaakt om in een gemeenschap te leven. Je wilt als mens gehoord worden, begrepen worden en bevestigd worden. En mensen kunnen wel zeggen, ik hou van je, maar liefde uit zich ook en vooral in gedrag.

En als het gewenste gedrag uitblijft, kun je de conclusie trekken: “zie je wel, ik ben niet geliefd.” En dat is de verkeerde conclusie lady!

Want alzo lief had God de hele wereld, dus ook jou, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gaf. Dus dat hebben we even ‘gesettled’, je bent geliefd. Ook al voel je dat niet altijd. Weet dat je geliefd bent!

De reden dat ik Imago Dei Counseling heb opgericht, is omdat ik ook ooit deze vrouw was. Ik voelde mij niet geliefd, niet waardevol, eerder waardeloos. Ik kwam uit een gebroken gezin en wilde graag de veiligheid en geborgenheid en gewild zijn. Mijn stiefvader noemde mij ‘bastaard’, ik voelde mij allesbehalve geliefd. Mijn biologische vader speelde ook geen rol in mijn leven. Dus ik voelde mij afgewezen, had haat in mijn hart, hier heb ik toch niet om gevraagd?

Jezus veranderde de manier waarop ik dacht over mijzelf! Hij genas mij van mijn pijn en gaf mij mijn identiteit terug, ik ben zijn geliefde dochter. Ik hoef het niet op andere plaatsen te zoeken. Mijn leven is nu van Hem en ik wil andere mensen vertellen dat er hoop en bestemming is in Jezus Christus.

Leven vanuit je identiteit in Christus brengt rust, vrede en bestemming.

Ik wil dat iedere vrouw weet hoe waardevol en geliefd ze is en dat haar verleden niet bepalend hoeft te zijn voor de toekomst die God voor haar heeft. Dit is ook wat God wil!

Wanneer je leeft vanuit de wetenschap dat je Zijn geliefd kind bent, maakt dat echt een wereld van verschil. Je bent niet meer bezig met wat andere mensen van je denken of vinden. Je durft je unieke zelf te zijn. Je hoeft ook niet meer perfectionistisch te zijn, want fouten maken, dat is oké, het zegt niks over jouw waarde. En God houdt niet minder van je.

En als je kinderen dan nog steeds niet luisteren, je man begrijpt je niet, je vriendin belt je niet, dat kan teleurstellend zijn. Maar weet dat je geliefd bent.

Heb je moeite om dit te accepteren en wil je hier meer over weten? Ik luister graag naar je en wil je helpen om te ontdekken waar je blokkade zit. Zodat je kan leven vanuit rust, vertrouwen en zekerheid. Geloof mij, dan ga je anders in het leven staan.

Is dat wat jij wilt, boek een gratis coachingssessie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.