Gratis training

Waarom Imago Dei Counseling?

christelijke coach imago dei counseling missie pastorale counseling roeping vrouwencoach Sep 11, 2024

Hoe is het gegaan met het maken van jouw Golden Circle?

Was het ‘easy peasy’ of vond je het lastig om het te maken?

Ik ga je zo de mijne vertellen, maar eerst wil ik je het volgende vertellen. Jaren geleden was het voor mij een worsteling. God, waarom ben ik hier? God laat me zien wat Uw doel met mijn leven is. Elke conferentie was ik haantje de voorste als je gebed kon ontvangen om te weten wat je ‘purpose’ is. Achteraf gezien vond ik dat zoooo frustrerend en uitputtend.

Mijn motivatie was ook niet zuiver. Ik wilde graag weten wat mijn ‘purpose’ was omdat het dan betekenis gaf aan mijn leven. En ik geloof dat ik daar de plank heb misgeslagen. Want jouw en mijn leven hebben al betekenis, simpelweg omdat God jou gewild heeft. Punt.

Hij heeft jou gewild én Hij heeft jou bestemd dat je gaat lijken op Zijn Zoon Jezus Christus.

Rom. 8:28-30. “Wij weten nu, dat [God] alle dingen doet medewerken ten goede voor hen, die God liefhebben, die volgens zijn voornemen geroepenen zijn. Want die Hij tevoren gekend heeft, heeft Hij ook tevoren bestemd tot gelijkvormigheid aan het beeld zijns Zoons, opdat Hij de eerstgeborene zou zijn onder vele broederen; en die Hij tevoren bestemd heeft, dezen heeft Hij ook geroepen; en die Hij geroepen heeft, dezen heeft Hij ook gerechtvaardigd; en die Hij gerechtvaardigd heeft, dezen heeft Hij ook verheerlijkt”.

Dus als je een kind van God bent, is Hij bezig in jouw en mijn leven om ons te laten lijken op Zijn Zoon Jezus Christus. En God heeft in Zijn Woord heel veel dingen gezegd over wie jij en ik zijn. En als je in Hem blijft, dan vind jij jouw bestemming. Lees maar eens Johannes 15.

Maar de realiteit is dat er ook veel christenen zijn die deze boodschap nog niet ten volle uitleven. Ik was er écht één van. Ik begreep gewoon niet wat ‘identiteit in Christus’ was. Ik zag mijzelf nog in het licht van mijn verleden. En dan kun je nooit in rust, blijdschap en vrede leven die God voor jou bestemd heeft.

Ik zie de worsteling bij zoveel vrouwen, en ook al zijn we heel verschillend, ik herken de pijn en de frustratie en daaruit is mijn WHY geboren.

Dit is dus mijn Golden Circle 

(Why) Veel vrouwen lopen met een beschadigd zelfbeeld, minderwaardigheidsgevoelens en weten niet wie ze zijn. Maar God heeft jou lief en vind jou waardevol. Ik wil dat je weet wie jij bent in Christus. Dit komt tot uiting doordat je gaat ontdekken wie God is, wat Hij jou gegeven heeft en hoe jij dit mag inzetten in de wereld en Hem daarmee mag eren.

(How) Ik help je door te leren over Hem en wat er staat in Zijn Woord, de Bijbel, en help je dit toe te passen in je  leven, zodat je groeit naar Gods beeld. ‘Imago Dei’ betekent in het latijn ‘beeld van God’.  Het logo bevat een vingerafdruk, dat symboliseert niet alleen ons uniek zijn als mens, maar ook dat wij onze identiteit aan God mogen ontlenen. Wij mensen zijn zeer kostbaar en waardevol voor God.

(What) Ik wil jou bemoedigen, versterken en inspireren.  Dit doe ik door coaching, counseling, spreken en het geven van trainingen en workshops.

Wil je lezen over het resultaat van mijn ‘golden circle’. Klik dan hier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.